Όλες οι εκδηλώσεις

[dt_fancy_title title=”Pakistan-Greece Business and Investment Opportunities Conference” title_size=”h4″ title_color=”custom” custom_title_color=”#115b33″]

Αγαπητή Πρόεδρε,

Χαιρετίσματα από Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Rawalpindi!

Σε συνέχεια της συζήτησης σας μεταξύ του κ. Irfan Manan Khan, Secretary General RCCI και του κ. Rashid Waien πρώην Ανώτερος Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Rawalpindi, την ημερομηνία 22η Ιανουαρίου 2019.

Μετά την επίσκεψή σας στο Πακιστάν και σε προεπισκόπηση της συζήτησης επιθυμούμε να διοργανώσουμε το Επιχειρηματικό Συνέδριο στην Ελλάδα την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου 2019. Με αυτό τον τρόπο προσβλέπουμε στην υποστήριξη από το δωμάτιό σας στους ακόλουθους τομείς.

1.       Διαρρύθμιση χώρου εγκατάστασης σε τοπικό ελληνικό Επιμελητήριο για τη διοργάνωση συνεδρίου δυναμικότητας 80-100 ατόμων.

2.       Αναγνώριση του ξενοδοχείου που βρίσκεται πλησιέστερα στον χώρο, κατά προτίμηση 3 ή 4 αστέρια στον πίνακα σας.

3.       Επίσημη ενημέρωση προς την Πρεσβεία της Ελλάδας στο Πακιστάν.

4.       Διασκέδαση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τη συμμετοχή τους στο συνέδριο.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι από το Πακιστάν θα απαρτίζονται από τον τομέα των κατασκευών και των συναφών βιομηχανιών, υπηρεσιών, βιομηχανίας, εισαγωγέων / εξαγωγέων, συμβούλων ακινήτων και επενδυτών. Ωστόσο, ο τελικός κατάλογος θα ανακοινωθεί μετά τη διατύπωση των απαιτήσεων όπως προαναφέρθηκε.Προσβλέπουμε στην υποστήριξή σας.

Χαιρετισμοί

Amna Jadoon

[dt_fancy_title title=”Πρόσκληση ΕΒΕΑ” title_size=”h4″ title_color=”custom” custom_title_color=”#115b33″]

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Υποδοχή Επιχειρηματικής Αποστολής από το Πακιστάν, Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 στο ΕΒΕΑ.

 

 

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνο – Πακιστανικό Επιμελητήριο θα υποδεχτεί την Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος Όροφος) Επιχειρηματική Αποστολή από το Πακιστάν (Federation of Pakistan Chambers of Commerce and Industry).

Οι επιχειρήσεις από το Πακιστάν δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής τομείς: υφάσματα, ηλεκτρικός εξοπλισμός, αγροτικά προϊόντα, φάρμακα, βιομηχανία καπνού, αυτοκινητοβιομηχανία, υποδομές κλπ. Για την αναλυτική λίστα των εν λόγω επιχειρήσεων πατήστε εδώ .

Στόχος της εκδήλωσης είναι ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά του Πακιστάν, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές επαφές (Β2Β meetings) μεταξύ των Ελλήνων και Πακιστανών επιχειρηματιών με σκοπό κυρίως τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων στη συγκεκριμένη χώρα .

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να έχετε επαφές με τους επιχειρηματίες της εν λόγω Αποστολής, όπως αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής έως 25/6/2018 πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 210 3382342, 210 3382466 – Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ.

12/06/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS

Pakistancompanies_F1325409824.xlsx