Χαιρετισμός Προέδρου

[dt_fancy_title title=”Χαιρετισμός Προέδρου ” title_size=”h4″ title_color=”custom” custom_title_color=”#115b33″]

Αγαπητοί και αξιότιμοι φίλοι,

Το Ελληνο-πακιστανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (GPCCI) είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στην προώθηση του διμερούς εμπορίου και των επενδύσεων καθώς και στην οικοδόμηση ισχυρών επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ ελληνικών και πακιστανικών επιχειρηματικών εταιρειών και ατόμων.

Το GPCCI στοχεύει στην παροχή και διασφάλιση ενός εύφορου εδάφους πληροφοριών, επιχειρηματικών ευκαιριών, καλής συνεργασίας και επιχειρηματικής πλατφόρμας για επιχειρήσεις και για ιδιώτες. Όχι, μόνο οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες επιδιώκουν να επενδύσουν τα κέρδη τους σε υποσχόμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ελληνική και πακιστανική περιοχή αλλά και εμείς, ως επιμελητήριο ενδιαφερόμαστε για την περαιτέρω ενίσχυση της Ελληνο-Πακιστανικής επιχείρησης και των τοπικών σχέσεων μέσω του προσδιορισμού της πολιτιστικής και κοινωνικής κληρονομιάς των χωρών μας.

Εκ μέρους του Συμβουλίου ως Πρόεδρος του Ελληνο-Πακιστανού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, θα ήθελα να ευχηθώ ό, τι καλύτερο για τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, αλλά και να εκφράσω την ισχυρή μου βούληση και βεβαιότητα ότι η συνεργασία της Ελληνικο- Πακιστανικής επιχειρηματικής κοινότητας μπορούν να δημιουργήσουν, πραγματικά ελπιδοφόρα και σταθερά χρήματα, φτιάχνοντας ευκαιρίες που θα μπορούσαν να διαρκέσουν για πολλές δεκαετίες.

Ως πρόεδρος αυτής της οργάνωσης, εκφράζω τη δέσμευσή μου στην Αποστολή, στο Όραμα και στην Αξία του Ελληνο- Πακιστανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Σας καλωσορίζω όλους να συμμετάσχετε σε όλες τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου και να συμμετάσχετε μαζί μας για ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και το Πακιστάν.

Με χαιρετισμούς,
Μαρία-Ρουμπίνα Μαρκοπούλου
Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ελληνο-πακιστανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
Αρχιτέκτονας / Μηχανικός