Κα Μαρκοπούλου Μαρία-Ρουμπίνα
Πρόεδρος και Ιδρύτρια
Business Matcher / Developer
Αρχιτέκτονας / Μηχανικός
τηλ: +30 6937957571
Email: presidentr@greekipakistanichamber.eu

 

Αγαπητοί και αξιότιμοι φίλοι,

Το Ελληνο-πακιστανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (GPCCI) είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στην προώθηση του διμερούς εμπορίου και των επενδύσεων καθώς και στην οικοδόμηση ισχυρών επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ ελληνικών και πακιστανικών επιχειρηματικών εταιρειών και ατόμων.

Το GPCCI στοχεύει στην παροχή και διασφάλιση ενός εύφορου εδάφους πληροφοριών, επιχειρηματικών ευκαιριών, καλής συνεργασίας και επιχειρηματικής πλατφόρμας για επιχειρήσεις και για ιδιώτες. Όχι, μόνο οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες επιδιώκουν να επενδύσουν τα κέρδη τους σε υποσχόμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ελληνική και πακιστανική περιοχή αλλά και εμείς, ως επιμελητήριο ενδιαφερόμαστε για την περαιτέρω ενίσχυση της Ελληνο-Πακιστανικής επιχείρησης και των τοπικών σχέσεων μέσω του προσδιορισμού της πολιτιστικής και κοινωνικής κληρονομιάς των χωρών μας.

Εκ μέρους του Συμβουλίου ως Πρόεδρος του Ελληνο-Πακιστανού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, θα ήθελα να ευχηθώ ό, τι καλύτερο για τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, αλλά και να εκφράσω την ισχυρή μου βούληση και βεβαιότητα ότι η συνεργασία της Ελληνικο- Πακιστανικής επιχειρηματικής κοινότητας μπορούν να δημιουργήσουν, πραγματικά ελπιδοφόρα και σταθερά χρήματα, φτιάχνοντας ευκαιρίες που θα μπορούσαν να διαρκέσουν για πολλές δεκαετίες.

Ως πρόεδρος αυτής της οργάνωσης, εκφράζω τη δέσμευσή μου στην Αποστολή, στο Όραμα και στην Αξία του Ελληνο- Πακιστανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Σας καλωσορίζω όλους να συμμετάσχετε σε όλες τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου και να συμμετάσχετε μαζί μας για ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και το Πακιστάν.

Με χαιρετισμούς,
Μαρία-Ρουμπίνα Μαρκοπούλου
Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ελληνο-πακιστανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
Αρχιτέκτονας / Μηχανικός

 

CV


Κ. Khawaja Rashid Waien
Αντιπρόεδρος του G.P.C.C.I
Pakistan Mobile: Pak+92 300 8562760

Email: rashid.waien@gmail.com

 

 

 

Με όλη την ταπεινοσύνη και την αίσθηση της ευγνωμοσύνης του Παντοδύναμου Αλλάχ. Είμαι ευγνώμων σε όλους, ιδιαίτερα, στην κα Μαρία Ρουμπίνα Μαρκοπούλου ιδρυτή και Πρόεδρο του Πακιστανικού Επιμελητηρίου για την εμπιστοσύνη  και ι την ευκαιρία να υπηρετήσω ως Αντιπρόεδρος αυτού του αξιότιμου Επιμελητηρίου.

Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο για μένα να εκλεγώ ως Αντιπρόεδρος. Πιστεύω ότι αυτή η θέση θα είναι γεμάτη από εξέλιξη και θετικότητα στην προώθηση του εμπορίου  και στην επίλυση του θέματος της επιχειρηματικής κοινότητας .

Υπηρέτησα ως Αντιπρόεδρος και Ανώτερος Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πακιστάν του Rawalpindi το έτος 2010 και το 2017. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου κατέληξα να κατανοώ πολλά πράγματα σχετικά με τη συστημική προσέγγιση του Επιμελητηρίου καθώς και την ανάγκη της επιχειρηματικής κοινότητας και από δω και στο εξής αισθάνομαι ικανοποιημένος για την ευκαιρία να αξιοποιήσω την εμπειρία μου για τη βελτίωση της επιχειρηματικής κοινότητας και των δύο χωρών. Επί του παρόντος ασχολούμαι με διάφορους επιχειρηματικούς τομείς, μεταξύ των οποίων το εμπόριο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο μαζί με μια διεθνή εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο για την παροχή σειράς εμπορικών υπηρεσιών και την αντιμετώπιση βασικών πτυχών του δυνητικού εμπορίου. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι μας έχουν δοθεί δύο πιστοποιητικά πλεονεκτημάτων και βραβείο για την εξαγωγή αγαθών.

Το ΕλληνοΠακιστανικό Επιμελητήριο Ελλάδας θα εργαστεί για να διευκολύνει τα μέλη, όχι μόνο για την βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων τους αλλά και στην προώθηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και στις δύο περιοχές. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ως επιχείρηση ή εμπόριο μεταξύ του Πακιστάν και της Ελλάδας, αναζητώντας επιχειρηματικούς εταίρους ή επιθυμείτε να αυξήσετε τον σημερινό όγκο και τις επενδύσεις σας. Το Πακιστανικό Επιμελητήριο Ελλάδας είναι η σωστή πλατφόρμα για εσάς.

Καλωσορίζω  τα σχόλιά σας και ανυπομονώ να σας ακούσω κατά τη διάρκεια της θητείας μου.

 

Khawaja Abdul Rashid Waien

Αντιπρόεδρος

Greek Pakistani Chamber

 

 

CV


Mr. Tahir Siddiq

Senior Vice President  G.P.C.C.I

Pakistan Mobile: Pak +923228426427

Email: altahir1@hotmail.com

HONARABLE MS PRESIDENT, MS MARKOPOULOU, DEAR FRIENDS OF THE BOARD OF THE GREEK-PAKISTANI CHAMBER

I would like to express my warm thanking for the honor and the trust that you have shown me, by selecting me and appointing me as a member of the Board of Directors of the Chamber.

And in turn, I would like to express my will to make the Greek-Pakistani Chamber the spokesperson and helper of all the enterprises in the country, and despite the indisputable difficulties that exist, we can cope with the economic reality. With initiatives and responsibility, I personally, will work hard for the development of the country.

Kind regards

Tahir Siddiq

Senior Vice President
Greek Pakistani Chamber

CV


Κ. Ιωάννης Τζέν
Επίτιμος Πρόεδρος του G.P.C.C.I
Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ελληνο-κινεζικού Οικονομικού Φόρουμ
Πρόεδρος, Ey Club – Synergy Creation SA
Γρ. Λαμπράκη 5
GR 17671-Καλλιθέα-Αθήνα
τηλ: +30 6984425777

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
hvpresidenttzen@greekpakistanichamber.eu

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την ίδρυση και λειτουργία του νεοσύστατου Ελληνο-πακιστανικού Επιμελητηρίου Επιχειρηματικής Συνεργασίας και εύχομαι ολόθερμα να δραστηριοποιηθεί έντονα και οι εργασίες του να ευοδωθούν προς όφελος των Ελληνο-πακιστανικών σχέσεων.
Πιστεύω ακράδαντα, ότι η ύπαρξη και η λειτουργία του εν λόγω Επιμελητηρίου έχει πολλά να προσδώσει για τη σύσφιξη των οικονομικοεμπορικών, αλλά και πολιτιστικών σχέσεων των δύο χωρών.
Η απουσία μέχρι σήμερα ενός φορέα, ο οποίος θα προωθούσε τις εκατέρωθεν σχέσεις εξαλείφεται σήμερα με τη σύσταση και δραστηριοποίηση του Ελληνο-πακιστανικού Επιμελητηρίου.
Η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κα Ρουμπίνα Μαρκοπούλου με την ζωτικότητα που τη διακρίνει, αλλά και το υψηλό επίπεδο γνώσεων και επαφών της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο αποτελεί το εχέγγυο για μία ευνοϊκή προοπτική επιτυχών ενεργειών και πρωτοβουλιών του Επιμελητηρίου.
Η προσφορά του Επιμελητηρίου στην εθνική υπόθεση βελτίωσης των σχέσεων Ελλάδας-Πακιστάν είναι πολύ σημαντική και ενθυμούμενος την αγγλοσαξονική ρήση “Uniting the world through trade”, μπορώ να ισχυρισθώ ότι το Ελληνο-πακιστανικό Επιμελητήριο θα την τηρήσει απόλυτα.
Εύχομαι και πάλι ΚΑΛΗ και ΓΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 

 

CV


Παναγιώτης Σπυρόπουλος

Γενικός Γραμματέας

Τηλ: +30 6936162069

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: panagospan1@gmail.com

Καλωσορίζω με χαρά  τα αξιότιμα μέλη του GPCCI καθώς και όλη την επιχειρηματική κοινότητα.

Είναι μεγάλη τιμή και ευκαιρία για μένα, η εκλογή μου ως Γενικός Γραμματέας του Ελληνο-πακιστανικού Επιμελητηρίου.

Σκοπεύω να εργαστώ με θέληση και συνείδηση στα νέα μου καθήκοντα, καθώς πιστεύω απόλυτα ότι το Ελληνο-πακιστανικό Επιμελητήριο προάγει την επιχειρηματικότητα και την θετική συνεργασία των δύο χωρών.

Θα είμαι ενεργά παρών  με σκοπό να προσελκύσουμε νέες επενδύσεις και να διασφαλίσουμε τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών για τα μέλη του Ελληνο-πακιστανικού Επιμελητηρίου Εμπορίας και Βιομηχανίας.

Το Όραμα  όλων μας είναι να αυξήσουμε και να διατηρήσουμε το βιοτικό επίπεδο του λαού και των δύο χωρών.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γενικός Γραμματέας

Παναγιώτης Σπυρόπουλος

CV

 


Κ. Ιωάννη Λαζάρου
Ιδρυτικό Μέλος
Πολιτικός μηχανικός
Ευρύκλειας 10 Αχαρναί, Αττικής
Τ.Κ. 136 735 Αθήνα
Τηλ: +30 693 2718473
Email: sglazarou@greekpakistanichamber.eu

 

 

Καλωσορίζοντας τα αξιότιμα μέλη του GPCCI και την επιχειρηματική κοινότητα.  Ιδιαίτερα στο Πακιστάν και στην Ελλάδα, υπάρχουν ελκυστικές αγορές για πιθανές επενδύσεις τόσο για τους τοπικούς όσο και για τους πολυεθνικούς επενδυτές. Πάντα με σεβασμό στους πολιτισμούς και των δύο χωρών.
Θα επικεντρωθώ στην επίτευξη των παραπάνω στόχων με σκοπό να προσελκύσουν νέες επενδύσεις και να διασφαλίσουν τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών για τα μέλη του Ελληνο-πακιστανικού Επιμελητηρίου Εμπορίας και Βιομηχανίας. Ο απώτερος στόχος όλων μας είναι να αυξήσουμε και να διατηρήσουμε το βιοτικό επίπεδο του λαού και των δύο χωρών.
Πιστεύω ότι μια επιχειρηματική κοινότητα στοχεύει στη συνέχιση των βιομηχανικών και εμπορικών δραστηριοτήτων στις περιφέρειες. Φυσικά, λόγω της σκληρής δουλειάς της επιχειρηματικής κοινότητας, ο οικονομικός τροχός των χωρών συνεχίζεται, ανεξάρτητα από τον τραχύ δρόμο και τις κακές συνθήκες.
Με χαρά, ανυπομονώ για τις προτάσεις σας.


Δρ Ανδρέας Γ. Κουτούπης
Σύμβουλος , Ιδρυτικό Μέλος 
Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικής Λογιστικής
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας, Ελλάδα
41110 Λάρισα, Ελλάδα
τηλ: +306983335415
Email: cfo@greekpakistanichamber.eu

 

Το Ελληνο-Πακιστανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο είναι το μόνο επιμελητήριο μεταξύ Πακιστάν και Ελλάδας που διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα και στην ενίσχυση του εμπορίου της περιοχής. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτή την κληρονομιά, εντείνοντας τις προσπάθειες για την πρόοδο του επιμελητηρίου και της επιχειρηματικής κοινότητας γενικότερα.

Θα ήθελα να εκφράσω τη δέσμευσή μου να στηρίξουμε τις προσπάθειες των Επιχειρηματιών για μια ισχυρότερη και πολύ ευημερούσα επιχειρηματική κοινότητα. Σας καλωσορίζω όλους να συμμετάσχετε σε όλες τις δραστηριότητες του επιμελητηρίου.

CV