Ιστορία
ΦΕΚ
ΦΕΚ 2
Capture
Capture

We are not makers of history. We are made by history.

                                                                                           Martin Luther King. Jr.

Η Ελλάδα και το Πακιστάν είναι χώρες με πλούσιο πολιτισμό και κληρονομιά. Προσπαθούμε να δημιουργήσαμε δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών, με απώτερο σκοπό μια κοινή πλατφόρμα για την επιχειρηματική και οικονομική ανάπτυξη.

Το Ελληνο-Πακιστανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (GPCCI) βρίσκει τις ρίζες του στην Ελληνο-Πακιστανικής Πρωτοβουλίας Επιχειρηματικής Συνεργασίας, το 2017. Η Κα Μαρία-Ρουμπίνα Μαρκοπούλου είναι η Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Ελληνο-πακιστανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, το οποίο ιδρύθηκε για την προώθηση του εμπορίου, και στις δύο χώρες.

Ο Πρεσβευτής Rehmatullah Javed καλωσορίζει την κα Μαρία Ρουμπίνα Μαρκοπούλου, Πρόεδρο και Ιδρύτρια του Ελληνο- Πακιστανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Βιομηχανίας της Αθήνας στο FPCCI & LCCI, στις 26 Μαρτίου 2018. Το FPCCI & LCCI υπέγραψε M.O.U. με το ελληνικό Επιμελητήριο. Ο Αντιπρόεδρος στο FPCCI και SVP, κ. Arfan Yousf Khawaja Khawar Rashid υπέγραψε μαζί την τη Πρόεδρο του Ελληνο-Πακιστανικού Επιμελητηρίου Εμπορίας και Βιομηχανίας. Ο κ. Javed πρότεινε έναν πολύ καλό δρόμο για την προώθηση του εμπορίου μεταξύ δύο μεγάλων φιλικών χωρών που συνδέονται με την ιστορική κληρονομιά: 🌺